top of page

Вертикални щори

Изберете вертикални щори, които изцяло заместват пердетата. Те придават завършен вид на дома и офиса, на заведението. Може да комбинирате цвета на Вашите вертикални щори с цвета на стените, мебелите, ламината или да се различават и да изпъкват по-ясно от интериора. 

Вътрешните вертикални щори са отлично решение при закриване на големи прозорци, витрини или плъзгащи се прозорци. Материалите, от които се изработват разглежданите продукти, обикновено са синтетични полиестерни влакна. Те са с висока степен на издържливост, не променят цвета си, лесни да за почистване. 

Слънчевата светлина. Механизмът, по който са конструирани, дава възможност за ефикасно управление и дозиране на светлината, която навлиза в стаята.

Вертикалните щори се предлагат в разнообразие от цветове, шарки и мотиви. Те могат да бъдат с текстилни  или пвц ламели. Ширината на ламелите може да бъде 89 мм или 127 мм. Различните видове материи и цветове имат различни степени на пропускане на светлината според желанието и нуждите Ви. Нашите консултанти имат опит в предлагане на оптималното решение. 

Възможен е избор между  схемите на управление и събиране на щорите: ръчно (в ляво, дясно,  в двата края или в средата), както и разположението на механизма за управление на щората (в ляво или в дясно)  според нуждите и преценката на клиента или автоматично (ел.задвижване), както и различен монтаж - на стена или  на таван.

Вертикални Вътрешни щори
bottom of page