top of page
Вътрешни щори

Вътрешни щори

Вътрешните щори не са само за красота, комфорт, елегантност, но и за практичност – защитават от ярка слънчева светлина или нощно осветление, ограничават разпространението на горещ или студен въздух, защитават от прах и т.н. Но преди всичко, вътрешните щори са една много важна част от интериора, така че към изборът им трябва да се подхожда отговорно.
"Вип Пласт ООД " предлага голямо разнообразие на вътрешни щори, които придават топлина и уют на Вашия дом. За да видите всички видове и десени, заповядайте в някои от нашите шоуруми в които разполагаме с голямо разнообразие от мостри на видовете щори.

Вътрешни щори

Вертикални щори

Вътрешните вертикални щори са отлично решение при закриване на големи прозорци, витрини или плъзгащи се прозорци

Хоризонтални Вътрешни щори

Хоризонтални щори

Хоризонталните щори са най-често използвания и най-предпочитан продукт за вътрешно засенчване.

Роло Вътрешни щори

Роло щори

Изработват се от текстилни материи с богат асортимент от цветове и десени, съответно с по-голяма или по-малка пропускливост на слънчева светлина. 

Плисе Вътрешни щори

Плисе щори

 Плисе щорите комбинират   ултра модерен дизайн и   великолепен контрол на   светлината.Изключително   ефектен продукт, те са   едно интересно решение   за оформлението на   Вашите прозорци.

Дървени Вътрешни щори

Дървени щори

Дървените хоризонтални щори представляват луксозен вариант на класическите хоризонтални щори. Те придават  естествена красота и уют на помещението.

Вътрешни щори Хармония

Щори Хармония

Щората „Хармония“ е  нежно съчетание от ефирен плат разположен между вертикални ПВЦ ламели, които се управляват с помощта на релсов механизъм.

bottom of page