top of page
IMG_6238.jpeg

Вътрешни щори

Вътрешните щори не са само за красота, комфорт, елегантност, но и за практичност – защитават от ярка слънчева светлина или нощно осветление, ограничават разпространението на горещ или студен въздух, защитават от прах и т.н. Но преди всичко, вътрешните щори са една много важна част от интериора, така че към изборът им трябва да се подхожда отговорно.
"Вип Пласт ООД " предлага голямо разнообразие на вътрешни щори, които придават топлина и уют на Вашия дом. За да видите всички видове и десени, заповядайте в някои от нашите шоуруми в които разполагаме с голямо разнообразие от мостри на видовете щори.

IMG_6402.jpg

Вертикални щори

Вътрешните вертикални щори са отлично решение при закриване на големи прозорци, витрини или плъзгащи се прозорци

IMG_6237.jpeg

Хоризонтални щори

Хоризонталните щори са най-често използвания и най-предпочитан продукт за вътрешно засенчване.

IMG_6375.jpg

Роло щори

Изработват се от текстилни материи с богат асортимент от цветове и десени, съответно с по-голяма или по-малка пропускливост на слънчева светлина. 

IMG_6377_edited.jpg

Плисе щори

 Плисе щорите комбинират   ултра модерен дизайн и   великолепен контрол на   светлината.Изключително   ефектен продукт, те са   едно интересно решение   за оформлението на   Вашите прозорци.

IMG_6372_edited.jpg

Дървени щори

Дървените хоризонтални щори представляват луксозен вариант на класическите хоризонтални щори. Те придават  естествена красота и уют на помещението.

IMG_6393_edited.jpg

Щори Хармония

Щората „Хармония“ е  нежно съчетание от ефирен плат разположен между вертикални ПВЦ ламели, които се управляват с помощта на релсов механизъм.

bottom of page