top of page
Душ кабини

Душ кабини

Описание

  В последните години като едни от най-търсените артикули за обзавеждането  на баня  са  душ кабините и параваните от стъкло. Главното им предназначение е да се раздели общата площ на банята на сухо и мокро помещение. Нашите изделия ще превърнат Вашата баня от обикновено помещение в място за релаксация след дългия работен ден.

  Закупуването на готова душ кабина от магазина налага доста ограничения и компромиси. Длъжни сте да се съобразите с размерите, които се предлагат, а те не винаги отговарят на Вашето пространство. Фирма "Вип  Пласт" ООД предлага душ кабини от 8 мм.закалено стъкло със различни  размери.

Душ кабина
Нюанси стъкло душ кабини

Дизайн

  При изработване на душ кабина по индивидуален проект, съвсем точно се определя нейното разположение и начина на отваряне на вратите. Конфигурациите за душ кабини могат да бъдат различни в зависимост от размерите и формата на банята. 
Предлагаме статични паравани и душ кабини с отваряеми или плъзгащи се врати.Стъклото може да бъде прозрачно, матирано, цветно (кафяво, зелено, сиво) или с различни декорации по Ваше желание.
На пазара вече се предлагат и различни покрития като Clear shield и Cristal guard, които имат противокапково действие. Това е специално третиране на стъклата, което води до лесно  почистване-тази обработка се прилага на повърхността на стъклото, като прави защитен слой, който отблъсква водата и намалява останките от прах и варовик. Противокапковия ефект осигурява по-голяма хигиена и позволява по-бързо и по-лесно почистване като пести време и средства. 

bottom of page