top of page

Мрежи против насекоми

Мрежите против насекоми /комарници/ са универсално средство за защита от насекоми, особено през лятото. Комарниците  не закриват гледката през Вашия прозорец или врата, не заемат много място и не пречат, демонтират се изключително лесно, могат да бъдат поставяни на прозорци и врати с всякакъв размер. Материалите, от които са изработени комарниците включват: мрежа с тефлоново покритие,която не се влияе от външни условия,издръжлива е на слънчеви лъчи и други атмосферни условия. Конструкцията е от алуминиеви профили с противопрахово покритие,като тя може да бъде боядисана във всякакви цветове, съобразно Вашите желания.

IMG_6479_edited.jpg

Комарници на панти и статични
 

Комарникът  на панти е най-популярния и достъпен ценово модел комарник за врати и прозорци.

IMG_6905_edited.jpg

Ролетни комарници

Вертикалните ролетни комарници  са подходящи  за всички видове прозорци -  еднокрилни и двукрилни.Те са оптимален вариант за противонасекомна мрежа. 

plise 2_edited.jpg

Плисе комарници

Плисе комарниците са практична и модерна алтернатива на стандартните модели комарници. Подходящи за покриване на големи площи.

IMG_6904_edited.jpg

Плъзгащи комарници

Плъзгащите комарници са идеални за покриване на голяма площ. Ефективни за защита от насекоми. Изключително удобни за употреба и поддтръжка. Популярен и модерен естетически избор.

bottom of page