top of page

Мрежи против насекоми

Мрежите против насекоми /комарници/ са универсално средство за защита от насекоми, особено през лятото. Комарниците  не закриват гледката през Вашия прозорец или врата, не заемат много място и не пречат, демонтират се изключително лесно, могат да бъдат поставяни на прозорци и врати с всякакъв размер. Материалите, от които са изработени комарниците включват: мрежа с тефлоново покритие,която не се влияе от външни условия,издръжлива е на слънчеви лъчи и други атмосферни условия. Конструкцията е от алуминиеви профили с противопрахово покритие,като тя може да бъде боядисана във всякакви цветове, съобразно Вашите желания.

Комарници на панти

Комарници на панти и статични
 

Комарникът  на панти е най-популярния и достъпен ценово модел комарник за врати и прозорци.

Ролетни Комарници

Ролетни комарници

Вертикалните ролетни комарници  са подходящи  за всички видове прозорци -  еднокрилни и двукрилни.Те са оптимален вариант за противонасекомна мрежа. 

Плисе Комарници

Плисе комарници

Плисе комарниците са практична и модерна алтернатива на стандартните модели комарници. Подходящи за покриване на големи площи.

Плъзгащи Комарници

Плъзгащи комарници

Плъзгащите комарници са идеални за покриване на голяма площ. Ефективни за защита от насекоми. Изключително удобни за употреба и поддтръжка. Популярен и модерен естетически избор.

bottom of page