top of page
al dograma 2.jpg

ПВЦ Дограма

Alumil-sh5 (1).jpg

Описание

Профилите за ПВЦ  дограма се изработват от полимерен материал, наречен поливинилхлорид. Производителите на ПВЦ профили за дограма развиват нови технологии, влагат съвременни модификатори за удължаване на срока на експлоатация и по-слаба податливост на влияния на времето.
ПВЦ дограмата има дълъг живот при липса на механично увреждане и правилна експлоатация. Привлича с дълготрайността си и евтината си поддръжка. Вградените в профилите стоманени усилители осигуряват нужната здравина.

Основните ни доставчици на ПВЦ профили са: ProfiLink и SCHUCO . ПВЦ профилите са с многокамерна структура и здрава стоманена армировка и поради тази причина трудно подлежат на деформация. Вратите и прозорците, изработени от  ПВЦ  профили, се отварят и затварят леко и безшумно, прилепват плътно, което води до добра шумоизолация и ниска топлопроводимост.

Форми

Със системите за ПВЦ дограма могат да се реализират безпроблемно почти всички индивидуални желания за форми. Иновационната техника за лепене предлага възможност да се изграждат прозоречни елементи с различни геометрични форми.

ral1.jpg

  Дизайн

Цветът е най-важният оптичен фактор за човека и безспорно значим елемент в архихектурата.
Затова производителите на ПВЦ профили се стремят да разработят възможно по-богат  цветови асортимент. Спектърът обхваща от класическото бяло до силни цветови нюанси и се допълва до фино структурирани дървесни декори. Профилите могат да бъдат както двустранно фолирани, така и едностранно.

asistal 3.jpg

Каталози

Каталог "PROFILINK"

Разгледайте каталог с PVC продуктите предлагани от Българската компания "PROFILINK".
 

shuco_logo_4.png

Каталог "Schüco"

Разгледайте каталог с продуктие предлагани от Немската компания "Schüco".
 

bottom of page